3 tips til ecig

06 juni 2018
Anders Lundtang Hansen
3 tips til ecig

Det er blevet topmoderne at rende rundt i gadebilledet og dampe. Efterhånden tyder udviklingen få, at der kommer flere og flere personer til, der vælger at dampe fremfor at ryge smøger, hvilket generelt er en god udvikling for folkesundheden.

Derfor vil vi gerne slå et slag for at øge opmærksomheden mod det at benytte en elektronisk cigaret, som befinder sig bag udtrykket “e-cigaret”.

Så i denne artikel vil vi komme med tre direkte råd til, hvordan du bruger din e-cig, som man lidt slang-agtigt kan kalde en e-cigaret, hvilket udelukkende beror på reel viden og ikke opdigtede opfattelser.

En elektronisk cigaret består af flere komponenter, end man kender det fra en almindelig smøg. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan du holder de enkelte elementer bedst muligt rene.

Derfor lyder det første tip at for at holde coilen og væskebeholder rene, så skal du fjerne disse fra e-cigaretten og vaske dem i varmt vand, der ikke er decideret kogende. Lad dem dernæst tørre i et døgn, før du bruger dem igen.

Hvad så hvis mundstykket er beskidt? Man bruger det jo ofte, så der kan opsamle skidt og støv derinde, der langsomt forhindrer gennemstrømning og ødelægger dampe-oplevelsen.
Afmonter mundstykket og pust i det for at fjerne det værste skidt. Hvis der stadigvæk ikke er optimal gennemstrømning, så kan du også vaske mundstykket i varmt vand.

Det sidste tip er til os lettere klodsede typer, for det værste, der kan ske, hvis man taber en cigaret på jorden er at påvirke ens forfængelighed ved at tage den op og ryge videre (medmindre den selvfølgelig er landet i en vandpyt).
Men siden du har brugt en god sjat penge på din e-cigaret og gerne vil bruge den i mange år, så tåler den ikke direkte kontakt med jorden i samme omfang, som en almindelig cigaret måske kan tale ved at blive tabt.

Derfor lyder det sidste råd, at du for en sikkerheds skyld kan opbevare din elektroniske cigaret i en snor, pose eller etui om halsen.

Flere Nyheder