5 stjernede tilbygninger og tage

20 januar 2017
Mie Clemensen

Hos 5 Stjernet Tømrermester finder du altid kvalificerede og dygtige håndværker, som går meget op i deres arbejde og som gør en dyd ud af at aflevere det bedste stykke arbejde til tiden og til den fastsatte pris. 

Hvis du leder efter en Tømrer i Lyngby, så behøver du ikke at lede mere. Hvorfor ikke det? Jo fordi hvad enten du skal have lavet en tilbygning, nybygning eller have lagt et nyt tag på huset, så er 5 Stjernet Tømrermester altid klar på opgaven. Uanset hvad det er du skal have lavet i dit hus eller i din lejlighed, så er vi sikre på at du går op i kvalitet og ordentlighed. Disse to ord er nøgleord som du skal lede efter hos din håndværker, hvis du ønsker at kunne nyde din nye investering i mange år frem uden at skulle bekymre dig om reglerne nu er blevet fulgt, eller om det nu er lavet som lovet. Kvalitet og ordentlighed er det vigtigste for Nicolaj og Nils som har tømrerforretningen sammen. Med samlet 30 års erfaring er der ingen opgave der er for svær eller for stor for dem. De har prøvet det hele, og de er klar til at hjælpe dig med at skræddersy lige præcist det du godt kunne tænke dig til dit hjem.  

Som inspiration kan du finde deres tidligere opgaver eller cases på deres hjemmeside. Der er både store som små opgaver, og du kan til hver en tid spørge indtil hvordan disse forskellige opgaver blev udført, og selvfølgelig også om kunden var tilfreds. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas sammen med sin håndværker, da der ofte skal investeres mange penge i at få drømmen udført. Her kan det også være til stor hjælp at se nærmere på de tidligere opgaver som de har lavet, for at få denne tryghed at vide at de ved lige præcis hvad det er de laver. 

Hold dig ikke tilbage for at tage kontakt til 5 Stjernet Tømrermester, som er klar til at mødes med dig på et sted og tidspunkt som passer dig. De vil med glæde høre om dine drømme, fortælle hvad der kan lade sig gøre, komme med gode professionelle inputs, og ikke mindst være med til at få dem ført ud i livet på allerbedste måde. På en skala fra 1 til 5 vil arbejdet fra start til slut altid være til 5 stjerner, til glæde for dig og deres egen faglige stolthed. 

Flere Nyheder