Få eksperthjælp til din SEO med dadkhah.dk

 Inden for online markedsføring er der mange muligheder for at booste sit online salg, og selvfølgelig skal man være opmærksom på, hvilken målgruppe, man henvender sig til, og om mediet eller platformen egner sig markedsføring af netop dét produkt. Flere og flere virksomheder vælger dog at gå bort fra den traditionelle display-model (det, vi kender som bannerannoncer, inreads og irriterende pop-ups) og fokusere mere på for eksempel Social Media Marketing. Især Facebook annoncering er vundet frem inden for online marketing gennem de seneste år.

 

Ud over Facebook anvendes også Instagram og YouTube i stor stil til online markedsføring. Markedsføring på sociale medier kan for eksempel bestå af deciderede annoncer, men også bare en form for microblogging for at øge kendskabet til dit produkt. Jo tættere, social media marketing kommer på at være decideret indhold, jo mere effektivt – og hvis du samtidig opfordrer til interaktivitet, vil du virkelig kunne se resulatater. Hvis du dog ikke helt har mod på at satse på disse relativt ”unge” medier, for at gøre opmærksom på din virksomhed, kan du stadig nå rigtig langt med søgemaskineoptimering.

 

Søgemaskineoptimering – også kendt som SEO (Search Engine Optimization) – er det helt store buzzword inden for online marketing i disse år. Og det med god grund. God, veltilrettelagt SEO kan betyde forskellen på, om du ligger på side et eller side syv hos Google – og da det efterhånden er almindelig kendt, at virksomheder, som ligger uden for top fem, stort set ikke får nogen besøgende, er det næsten selvsagt, at du vil ønske at ligge øverst. En virksomhed, som ikke tager søgemaskinernes magt alvorligt, og som negligerer SEO, vil hurtigt kunne mærke det på bundlinjen – især hvis de samtidig har begået den eklatante fejl at satse alt for stort på et online salg. Sådan ét opstår nemlig ikke af sig selv.

 

Hvis du har brug for en grundig vejledning i god SEO – og måske en ekspertvurdering af din overordnede marketingsstrategi – så kan du for eksempel konsultere en online ekspert som Mohammad Dadkhah på dadkhah.dk. Mohammad har over 12 års erfaring med online marketing, og han har gennem de seneste år hjulpet over tusind virksomheder med at optimere deres online tilstedeværelse. Med vejledning fra Mohammad Dadkhah, som især er specialist i SEO, vil du kunne booste din SEO og få din website til tops hos Google i løbet af ganske kort tid – med en højere konverteringsrate og en flottere bundlinje til følge!