Find dit billigste lån med 117banker

19 december 2016
Maria Laugesen

I dag er det enormt hurtigt og nemt at ansøge om et online lån, og så behøver det ikke være nogen dyr løsning sammenlignet med banken. Mange udbydere tilbyder en rigtig god rente og nogle meget fordelagtige vilkår. Og så er det samtidig enormt fleksibelt, fordi du selv kan sammensætte dit lån med løbetid og beløb, og du kan bruge pengene præcis, som du vil uden at informere udbyderen om formålet. Hos 117banker.com kan du få hjelp til at finde det billigste online lån for lige netop dig. Her kan du nemlig nemt og hurtigt sammenligne de forskellige udbydere og finde al den information, du har behov for. 

På https://117banker.com/ finder du en række oversigter over hurtiglån, forbrugslån og andre online lån. Her kan du finde information om de forskellige udbyderes beløb og løbetid, se aldersgrænsen og øvrige ansøgningskriterier, og så kan du finde intervallet for ÅOP. Samtidig kan du se, hvordan andre brugere har vurderet udbyderen. På den måde får du hurtigt et indtryk af, hvilke udbydere, som har en høj kundetilfredshed, og du kan sammenligne udbyderne på kryds og tværs. Via oversigten kan du klikke dig videre til selskabets hjemmeside, hvor du kan indsende din ansøgning med det samme. 

Det er altid helt gratis og uforpligtende at ansøge om et online lån hos 117banker.com. Det betyder, at du frit kan indsende din ansøgning og se, hvad selskabet kan tilbyde, inden du beslutter dig. Af den grund kan du også sagtens søge hos flere udbydere. Det giver dig en fordel, fordi du så kan sammenligne de forskellige tilbud, du modtager og vælge det billigste for dig. Du kan også samtidig vælge at ansøge hos din bank, hvis du vil sammenligne de online lån med den rente, banken kan give dig. Når du har valgt det billigste lån for dig, så godkender du blot aftalen med dit NemID, og så er aftalen bindende. Du kan forvente, at der går omkring 1-3 hverdage, før pengene er på din konto.

Hos 117.banker.com får du altså hjælp til at få overblik over det store lånemarked, så du ikke selv skal bruge tid og energi på at indhente oplysninger om alle de forskellige selskaber. Du vælger selv, om du vil prioritere efter laveste ÅOP, hurtigste udbetaling, bedste brugervurdering eller noget helt andet. Klik ind på siden i dag og se, om du kan finde et par selskaber, som kan hjælpe dig med dit næste lån. 

Flere Nyheder