Med en sovesofa med chaiselong behøver I ikke et gæsteværelse

02 januar 2017
Emilie Jacobsen

Hvis I har et lille hjem, men ofte har overnattende gæster, kan det være en god ide for jer, at I investerer i en sovesofa med chaiselong. Til daglig kan den fungere som sofa, men når I har brug for en gæsteseng, kan I slå den ud. Det er derfor en god mulighed for at udnytte pladsen i jeres hus bedst muligt. Og når I har en sovesofa med chaiselong, har I slet ikke brug for et gæsteværelse. 

Du finder mange gode sovesofaer med chaiselonger hos webshoppen zonexlnt.dk. De har lagt vægt på at have et stort udvalg af møbler af god kvalitet, så de har mest muligt at tilbyde deres kunder. De har derfor sovesofaer i mange forskellige farver, som du kan vælge imellem. Det er både hvide, lyse og mørke og sorte sofaer. Det er derfor nemt at finde en sovesofa, der vil passe ind i din stue. 

Sovesofaen er på ingen måde et kompromis i forhold til komfort og stil. Den er flot at se på og er meget behagelig at sidde i. Chaiselongen gør, at sofaen er et rigtig godt sted at ligge og flyde efter en lang dag i skolen eller på arbejdet. Når I sidder i den, vil I derfor på ingen måde lægge mærke til, at det er en sovesofa og ikke bare en sofa. 

Det gælder også, når jeres gæster sover i den. Sovesofaerne med chaiselong kan slås ud til en behagelig dobbeltseng, hvor to voksne nemt kan sove ved siden af hinanden. Hvis dine børn har en masse venner på besøg, kan det også være hyggeligt for dem, at de kan sove på sofaen sammen med deres venner. Der kan hurtigt blive plads til en tre-fire børn i sofaen – alt efter hvor store de er selvfølgelig. 

Nogle sofaer kommer med nakkestøtte, så den både er behagelig at sidde i, når du skal se fjernsyn, og også når du gerne vil tage dig en lur. 

Udover at zonexlnt.dk har et stort udvalg af sovesofaer, har de også nogle gode priser. De har nemlig ikke omkostninger til et stort lager. De bestiller nemlig sovesofaerne hjem fra fabrikken, når de har fået din bestilling på webshoppen. Det gør, at de kan holde priserne så lave som muligt. Det er også med til at gøre dem meget attraktive. Det behøver derfor ikke at være dyrt at skifte din nuværende sofa ud med en sovesofa med chaiselong. 

Flere Nyheder