Populær performancekunst

14 juni 2017
Michelle Løhde Nielsen
Populær performancekunst

Hvad er poledance?

Poledance er en performancekunst, der er blevet yderst populær, og den dyrkes mere og mere blandt befolkningen. Men hvad er der så specielt ved denne kunstform? Poledance kombinerer både dans og akrobatik, der udføres omkring en pæl. Det er yderst hårdt og kræver masser af styrke, og det er derfor blevet populært blandt andet som en fitnesssport, men også som underholdning til polterabend, fødselsdage, diskoteker, pigefester eller noget helt femte. Det er imponerende at se, da det kræver masser af styrke, smidighed og udholdenhed. Det er derfor ikke noget, som alle kan. 

Poledance kombineret med mandestrip 

Hvis du klikker ind på poledancer.dk/polterabend, så kommer du et skridt tættere på at opleve et poledance show i topklasse. Her kan du nemlig book et show med Mikael Christiansen, som ligger i toppen af polebrancen og stripperfaget. Det er derfor det oplagte sted at booke et show, hvis du vil opleve det fantastiske og kunstneriske i poledance. Det er perfekt som underholdning til en stor fødselsdag eller pigeaften, men det passer især godt til en festlig polterabend, hvor der gerne skal komme noget underholdning, der samler gæsterne og giver bruden en uforglemmelig og speciel oplevelse. 

Når folk tænker polterabend, så tænker de fleste dog også mandestrip. Men hvad med at gøre noget anderledes og kombinere poledance med mandestrip? Dette er der rig mulighed for på poledancer.dk, hvor du kan book et poledance show med mandestrip tema. Du vælger helt selv, hvor grænsen skal gå, men jo mindre tøj jo bedre poledance, da det er nemmere at lave poletricks med bar hud. Hvis polterabenden skal være ekstra fræk, så kan du vælge, at det skal ende ud i glittercreme og full monty, hvor der ikke er meget til fantasien længere. Der kan også tilkøbes ekstra ting såsom body tequila, flødeskum på danserens bryst, en fræk lapdance og meget mere. Det er dig som kunde, der vælger, hvor frækt showet skal være. Der er naturligvis også mulighed for at undgå mandestrip temaet og i stedet nyde et show udelukkende med dans og poletricks. 

Klik ind på hjemmesiden og læs meget mere om, hvad Mikael Christiansen kan tilbyde. Han er den eneste poledancer, som kombinerer mandestrip med poledance i Danmark, og der er dermed også længere shows, når man booker både mandestrip og poledance. Han kan levere lange shows helt op til en halv time eller mere, men naturligvis også korte shows hvis det ønskes. 

Flere Nyheder