Slip af med rygningen meget hurtigt

13 marts 2017
admin

Det er faktisk muligt at komme af med din rygning ved at ryge

Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det til at forstå. Men det er dog ikke for godt til at være sandt. Du har rent faktisk muligheden for at opnå et rygestop – enten delvist eller komplet ved at ryge en speciel form for cigaretter. Disse cigaretter er mindre skadelige for dig og dine omgivelser. Spørgsmålet du måske stiller dig selv er følgende: Hvorfor skal jeg egentlig stoppe med at ryge?

Der findes heldigvis et meget godt svar på spørgsmålet: Vidste du, at rygning af almindelige cigaretter med tobak er med til at dræbe over 650.000 mennesker i vores del af verdenen, Europa. Tog man og regnede tallet ud for hele verden, så ville tallet være meget større. Det er et chokerende højt tal, og derfor skal du stoppe med at ryge eller i det mindste skifte til et sundere alternativ. Derudover er der faktisk hele 4000 forskellige giftige og ligefrem usunde stoffer i almindelige cigaretter. Dem kan du slippe for og mindske risikoen for sygdomme, så du ikke kommer til at være en del af ovenstående statistik. Når folk hører ordene “sundere alternativ”, så tænker de typisk, at det er noget, der måske virker og koster alt for mange penge.

Sådan var det også for nogle år siden, men ikke længere. Der findes et produkt, der er et sundere alternativ, virker og er billigere end det, det skal erstatte.

 

Dette vidundermiddel skal du købe for at slippe af med rygningen bare ved at ryge

Det danske Club iSmoke har et produkt ved navn iSmoke, der hjælper mange danskere igennem deres kamp med rygestoppet. Den elektroniske cigaret (iSmoke) hjælper faktisk 80 procent af sine brugere igennem et rygestop. Enten er dette delvist eller komplet. Der er mulighed for at spare et sted mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. – og dette tal er bare om året. Udregningen er lavet til dem, der ikke stopper med at ryge (de 20 procent), fordi prisen på iSmoke allerede er regnet med ind i tallet. Stopper du helt med at ryge, så kommer din besparelse til at være meget større. Penge laver penge, og hvis du følger denne logik, så vil du investere dine ekstra penge og få flere penge ud af dem.

Køb kun gennemtestede, godkendte og certificerede produkter fra pålidelige forhandlere som Club iSmoke: https://clubismoke.dk/.
Club iSmoke afsender hver dag, og deres rating på Trustpilot er god.

Flere Nyheder