Skab spa-lignende oplevelser ude på dit badeværelse

16 November 2021
Steffen Petersen

editorial

Elsker du at komme på spaophold og lade dig forkæle med lækre behandlinger og spabade? Det er lidt af luksus ting at give sig selv, dog kan det blive tiltrængt til tider. Men hvis du synes, at budgettet ikke lige er til spaophold hele tiden og igen, så kan du selv føre spa-oplevelserne ind i dit badeværelse. Læs med i dette indlæg, om hvordan du kan overføre spa-oplevelserne til dit eget badeværelse.

 

image

 

1. Invester i kvalitetsinventar

Hvis du gerne vil have et badeværelse, hvor du kan få dejlige og behagelige bade eller brusebade, så kan du måske investere i nyt inventar. Det behøver ikke at betyde, du skal udskifte alt, hvad du har ude på badeværelset. Du kan f.eks. købe et nyt brusehoved, der har et bedre vandtryk. Det kan give dig en fornemmelse af et spabad, eller det kan give lidt hovedbundsmassage, imens du vasker dit hår. Herudover kan du få renoveret dit gamle og slidte badekar, der måske alligevel trænger til en ny emalje. Så kan badekarret hurtigt komme til at se indbydende ud igen. 

 

2. Køb lækre produkter

Hvis du gerne vil have essensen af spaoplevelserne, som du er vant til det, så kan du investere i nogle lækre produkter. Der findes mange forskellige produkter, du kan vælge mellem. Hvis du gerne vil have afslappende bade, så kan du købe badesalte, olier eller bathbombs, der kan ændre farven på dit karbad. Du kan også købe nogle lækre duftlys, så rummet bliver mere afslappende og behageligt med aromatiske olier og dufte.

 

3. Den rette belysning

Hvis du gerne vil kunne dæmpe lyset ude på badeværelset, så kan du investere i LED lysdæmpning. Det kan gøre, at du selv kan regulere lyset ude på badeværelset, så du kan få skabt et mere mørkt og afslappende rum, til når du skal nyde dit karbad. Hvis du sidder i et meget oplyst rum, så kan spa-fornemmelsen godt blive fjernet lidt. 

More articles