Kør krop og sind til service med jævne mellemrum

10 March 2020
Astrid Pedersen
Kør krop og sind til service med jævne mellemrum

Hvis du er bilejer, ved du sikkert udmærket godt, at det i ny og næ er en fordel at lade bilen gennemgå service. I hvert fald hvis man ønsker at forlænge bilens levetid, og bevare dens gode køre egenskaber.

Ved et service tjek bliver alle dele strammet op, og dele, som trænger til en udskiftning, kan eventuelt blive erstattet. Diverse væsker fyldes op eller skiftes, for eksempel olie, kølervæske eller sprinkler væske. Endelig vil en dygtig mekaniker i forbindelse med service kunne konstatere, om der er problemer i anmarch – for eksempel et rust angreb eller en del, som er ved at stå af. Og så kan der foretages forebyggende tiltag.

Lad en dygtig massør arbejde med dine spændte muskler og stive led

På samme måde bør du lade din egen krop gennemgå service, hvis du ønsker at bevare den sund og rask gennem hele livet. I modsætning til en bil kan du jo ikke gå ud og købe en ny krop, hvis den nuværende vælger at stå af.

Derfor handler det om at passe godt på den gennem sund kost og motion – og så et besøg hos en behandler på regulær basis. Du kan for eksempel med fordel lade en massør ælte dig grundigt igennem en gang om måneden, og dermed fjerne alle de smertefulde spændinger, som opstår i løbet af en lang arbejdsuge.

Få hjælp til selvhjælp hos en psykolog

Du behøver ikke at være alvorligt syg mentalt for at kunne få glæde af sessioner hos en psykolog. Mange mennesker bruger faktisk psykolog samtaler i selvudviklings øjemed, og vinder på den måde et styrket selvværd og flere ressourcer i hverdagen.

Hvis du vil vide mere om hvordan du kan drage omsorg for dig selv lige så grundigt som du passer din bil, kan du få mere information på servicefirmaer.dk

Tjek også disse sider:

https://servicefirmaer.dk/
https://serviceudbydere.dk/
https://AltDetPraktiske.dk/
https://HandyHjælp.dk/
https://UltraHandy.dk/
https://MegaHandy.dk/
https://ServiceSkandinavia.dk/
https://ServicePlanet.dk/
https://ServiceFinderen.dk/
https://servicetips.dk/
https://servicetricks.dk/
https://servicevirksomheder.dk/

More articles