Billig og hurtig skødeskrivning ved boligkøb, familieoverdragelse eller skilsmisse

11 March 2018
admin
image

editorial

Uanset om du er førstegangskøber eller en erfaren køber af bolig, så er skødet en central del af enhver bolighandel. I forbindelse med enhver form for køb af ejendom er der nemlig altid et skøde, som skal udformes og tinglyses. Dermed bliver det muligt for ejeren at dokumentere, at han eller hun ejer ejendommen, og ejendommen kan ikke bare sælges videre til andre.

Hvis du køber din tidligere ægtefælle ud af boligen

Hvis du står i en situation, hvor du har aftalt med din tidligere ægtefælle, at du skal købe ham eller hende ud af boligen, så skal der også udarbejdes et nyt skøde. Dermed får du bevis for, at du efter skilsmissen ejer hele boligen, som tidligere var fælles.

Familieoverdragelse eller ændringer i ejerandele

I forbindelse med en familieoverdragelse af bolig eller virksomhed er det utrolig vigtigt, at der bliver udformet nye skøder, og det samme gælder, hvis der sker ændringer i ejerandele. Når skøderne er udformet og tinglyst, er der ikke længere nogen tvivl om, hvem der ejer hvad.

Hyr billig boligadvokat til fast lav pris

Du kan hyre en billig boligadvokat til en fast lav pris til at ordne skødeskrivning og tinglysning. Dermed slipper du selv for at skulle sætte dig ind i de juridiske formaliteter, og du kan være sikker på, at det hele bliver skrevet og indtastet korrekt i systemet. En billig boligadvokat kan du finde frem til ved f.eks. at søge online og sammenligne priser eller læse anbefalinger på Trustpilot.dk. Fordelen ved at mange boligadvokater er online i dag er, at du kan sidde på Fyn eller Jylland og få hjælp af en boligadvokat i København. Den juridiske rådgivning og papirarbejdet kan ganske enkelt foregå telefonisk og via e-mail. Hos eboligadvokat.dk/skoede finder du et godt eksempel på en boligadvokat, som hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med skødeskrivning og tinglysning til faste lave priser.

More articles