Bobleplast – anvendelig i mange sammenhænge

12 oktober 2022
admin

editorial

Når du sender produkter fra din online shop, er det meget vigtigt, hvilken emballage du vælger. Den skal være robust nok til at beskytte produktet under transporten, men den skal også være let og økonomisk, så den ikke øger forsendelsesomkostningerne for meget. Her er nogle ting, du bør overveje, når du vælger emballage til forsendelse:

Den type produkt du skal sende

Nogle produkter er mere skrøbelige end andre, så du skal bruge mere beskyttende emballage til disse varer. Du kan for eksempel overveje at fore emballagen med bobleplast, så at varen ikke bliver beskadiget undervejs.

Forsendelsens destination

Hvis du sender til et land med et tempereret klima, behøver du ikke bruge lige så meget beskyttelse, som hvis du sender til et land med et koldt klima.

Især porøse materialer er følsomme over for lave temperaturer. Derfor bør du sikre dit at pakken er isoleret – og også her kan du anvende bobleplast.

image

Produktets vægt, form og størrelse

Du skal vælge en emballage, der er stærk nok til at holde til produktets vægt, men også let, så den ikke giver for meget vægt til pakken og øger forsendelsesomkostningerne. Sørg desuden for, at emballagen er stor nok til at rumme produktet uden at være for omfangsrig eller optage for meget plads.

Hvis produktet er uregelmæssigt formet, skal du måske bruge specialfremstillet emballage for at sikre, at det er ordentligt beskyttet under transporten. Du kan også vælge at tætne pakken indvendig ved hjælp at diverse pakkematerialer så som flamingo skumfiduser eller bobleplast.

Vælg bæredygtig emballage

Vælg så vidt muligt emballage, der er fremstillet af genbrugsmaterialer eller kan genbruges. Det er med til at reducere dit CO2-fodaftryk og viser dine kunder, at du er engageret i bæredygtig praksis.

Nu hvor du ved, hvad du skal overveje, når du vælger emballage til forsendelse, er du klar til at begynde at pakke! Husk blot at tage hensyn til produkttypen, destinationen, vægten og formen, og vælg bæredygtig emballage, når det er muligt – find det hele på https://www.billigemballage.dk/shop/37-bobleplast–boblefolie/.

Flere Nyheder