Du kan selv skifte din iPhone X skærm

12 februar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du den heldige ejer af en iPhone X? Så er du sikkert meget glad for den selv om den nu har nogle år på bagen. Da iPhone X (hvor X står for 10) i 2017 blev lanceret som Apples jubilæums model satte den helt nye standarder for en generation af smartphones. Den store flotte skærm og det utroligt skarpe kamera er blot en brøkdel af de features som udgør iPhone X. Og selv den dag i dag er den flotte, slanke telefon state of the art hvad angår smartphone teknologi.

Hvad stiller jeg op med en smadret iPhone X skærm?

Selv om du måske ikke har planer om at skifte din elskede iPhone X ud inden for nærmeste fremtid kan skæbnen have andre idéer.

Det store flotte display, som er kendetegnende for en iPhone X, er samtidig telefonens store svaghed. Hvis du er så uheldig at tabe din telefon kan du risikere at den bliver ganske ubrugelig.

iphone x skærm

Det er de færreste smartphones som slipper uskadt fra et fald ned på beton, cement, asfalt eller hårde fliser, selv fra lav højde. Er du heldig får frontglasset et par revner i siden eller ved hjørnet. Selv om det er irriterende og skæmmende for telefonens udseende er det ikke kritisk i forhold til anvendelse. Men hvis uheldet rigtig er ude splintres hele displayet.

Så kan du ikke få adgang til dine apps, eller til telefonens primære funktioner. Og så er det at du enten skal have repareret din telefon eller købe en ny.

Skift selv glasset på din iPhone X

Der er dog en tredje mulighed, og det er selv at forestå reparation af iPhone X skærm. Med udstyr og materialer fra Phone-Parts.dk kan du nemt selv udskifte frontglasset på telefonen så den bliver så god som ny. Klik ind på Phone-Parts.dk og læs mere.

Flere Nyheder