Et legehus kan desværre også være et tilholdssted for lyssky typer

31 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

De kommende eksempler i denne artikel har ikke så meget at gøre med legehuse, man finder i almindelige folks hjem og haver, men den slags, som man finder på offentlige grunde og tilsvarende.

Det kan være i en park, hvor man har et område med en legeplads, hvor der er et legehus, eller man har et areal i et villakvarter, hvor der er gjort plads til et legeområde, hvor der netop er tilhørende legehuse til.

Eller man ganske enkelt er ude i, at man kan komme til de legepladser med legehuse, der ligger i skoler og på institutioner, hvor der ikke er hegnet af eller foregår så meget vagt eller overvågning.

Det kan lyde helt utroligt at tro på, at den her slags finder sted på områder, hvor børn ellers holder til, men det er sandt nok.

Den slags kan være alt fra prostitution, handel med narko eller våben eller ligefrem, hvor man mødes for at slås.

Hvorfor gør man den slags i legehuse?

Man kan ryste på hovedet over, at sådan nogle typer vælger at udføre den slags aktiviteter generelt, men at de ligefrem også “ødelægger” og inficerer uskyldige børns legehuse med den slags, er helt hovedrystende.

Men de gør det ikke så meget for at genere børnene, og derfor gør de ofte den slags om natten eller generelt, hvor man ikke regner med at finde børn her.

For det er et offentligt sted, man ikke skal bruge nøgler til, og det er også tit i skovområder, som dækker en af, når man skal udføre ulovlige gerninger.

Og så er der netop ikke så meget patrulje her, fordi det er områder uden asfalterede veje, og der kommer ikke så mange vagter med videre.

Derfor kan man desværre godt ende med at finde efterladenskaber fra den slags aktiviteter, næste gang du besøger stedet med dine børn eller dit barn.

Således kan det lige være smart at tjekke området af, før man lader ungerne lege i legehusene på de offentlige legepladser.

Flere Nyheder