Få en lavere varmeregning med en energibesparende varmepumpe fra Panasonic

03 September 2018
Astrid Pedersen
Få en lavere varmeregning med en energibesparende varmepumpe fra Panasonic

Hvis du står for at skulle udskifte den primære varmekilde i dit hus med en mere energi besparende og miljøvenlig varmepumpe, bør du undersøge markedet grundigt. For det første skal du finde ud af, hvilken type varmepumpe, der passer til dine behov og din boligs størrelse samt din nuværende varmekildes type. Er valget således faldet på en luft til luft eller luft til vand varmepumpe, kan det anbefales, at du tager et kig på varmpeumper fra Panasonic.

Hvorfor skal jeg vælge en varmepumpe fra Panasonic?

Uanset om du er i markedet efter en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, er varmepumper fra den japanske producent Panasonic et godt bud. Panasonic har i mange år været langt fremme i skoene, når det handler om fremstilling af energi effektive og miljøvenlige varmepumper til private hjem – du går, med andre ord, ikke galt i byen, når du vælger en Panasonic varmepumpe. Selv om Panasonic er et japansk firma, har udviklerne lagt et stort stykke arbejde i at tilpasse Panasonic varmepumper til det nordiske klima. Dette betyder, at en Panasonic varmepumpe kan producere billig og miljøvenlig varme, selv når temperaturen uden døre falder til minus 35 grader Celsius.

Med en Panasonic varmepumpe opnår du den optimale energi udnyttelse – alle varmepumper fra Panasonic er udstyret med et såkaldt autocomfort system, som måler og registrerer indeklimaet, og automatisk skifter til energibesparende tilstand, når rummet er tomt for mennesker. De højeffektive Panasonic varmepumper har et meget lavt støjniveau, så du dårligt lægger mærke til, at din varmepumpe er tændt. Panasonic luft til luft varmepumper er endvidere udstyret med et luftrense system (Nano-G), som ved hjælp af nano teknologi neutraliserer støv, partikler og mikroorganismer (mug, bakterier, vira) i luften, hvilket giver et bedre indeklima.

Du finder et stort udvalg af produkterr fra Panasonic på gramenergi.dk

More articles