Få et pusterum hos frisøren

28 marts 2020
Michelle Løhde Nielsen
Få et pusterum hos frisøren

Kan du huske, hvornår du sidst gjorde noget godt for dig selv? Hvor du satte tid af til 100 % selvforkælelse kun for dig? Det er de færreste, der kan det. Mange af os har nemlig en travl og hektisk hverdag, der handler om arbejde, børn og praktiske opgaver, og det er derfor sjældent, at selvforkælelse kommer i kalenderen. 

Det er dog vigtigt, at vi prioriterer tid til os selv, da det er med til at give energi og motivation til hverdagen. 

Kom ned i gear hos frisøren 

Mange har svært ved at slippe tøjlerne helt, selvom de har sat tid af til at slappe af. For rigtig mange sker det dog, når de er ved frisøren. Det kan være et pusterum fra hverdagen, hvor der pludselig er en anden, der forkæler en. 

Udover at du kommer ned i gear, når du besøger frisøren, så vil dit hår også takke dig for det. Det er nemlig vigtigt med jævnlige besøg hos frisøren, hvis du ønsker et frisk og sundt hår, og så er der jo en god undskyldning for frisørtid og selvforkælelse. 

Klipning og hårfarvning i Valby

Der findes mange forskellige frisører, men det er vigtigt, at du vælger en, hvor du kan være sikker på et flot slutresultat. Hvis du eksempelvis bor i Valby eller omegn, så kan du få hjælp hos frisør Capaldi.

Hos frisør Capaldi kan du nemlig være sikker på en god frisøroplevelse, og det gælder uanset, om du skal have klippet eller farvet hår. De bruger udelukkende stylister eller frisørassistener med den 4 årige frisøruddannelse, og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Derudover lægger de meget vægt på at være med i forreste linje, når det kommer til trends og hårpleje, og det er derfor også det perfekte sted at få inspiration til en ny frisure. 

 

 

Flere Nyheder