Få hjælp til at finde de rette hårprodukter

05 April 2020
Astrid Pedersen
Få hjælp til at finde de rette hårprodukter

Oplever du ofte at dit hår bøvler? Er det enten helt uregerligt, eller klasker det sammen en halv time efter at du omhyggeligt har sat og stylet det? Forvandler det sig til en dårlig firser permanent så snart der er blot den mindste smule fugt i luften – eller kommer du til at ligne en gal professor, når den statiske elektricitet sætter ind i den tørre vinter?

Så skal du ikke fortvivle. Du vil nemlig med meget stor sandsynlighed nemt kunne få styr på dine lokker. Det er blot et spørgsmål om at vælge de rette hårprodukter.

Hvordan ved jeg hvilke hårprodukter der passer til lige præcis mit hår?

Måske føler du at du har udtømt markedet for hårprodukter uden at opnå de helt store resultater. Dit hår har alligevel sin egen vilje – og alt, hvad der hedder pleje og styling produkter er blot penge ud af vinduet. Men her tager du fejl. Du har med garanti blot valgt produkter, som ikke passer nøjagtig til din hårtype, eller til dit hårs beskaffenhed.

En person med et typisk nordisk hår, som typisk er glat, fint og tyndt i strukturen, skal bruge helt andre hårdprodukter end en person af asiatisk, mellemøstlig eller afrikansk herkomst. Og selv inden for de enkelte etniciteter findes der store variationer af hårtyper. Så hvor går man hen og finder de rette hårprodukter?

Lær mere om hårprodukter, og find din perfekte produkt serie

På den online blog hair-blog.dk finder du hver dag nye og friske anmeldelser af hårprodukter samt tips og tricks fra frisører og stylister. Du kan læse alt om de nyeste produkter, og finde udvalgte produkter, som passer perfekt til dit hår uanset type, længde og beskaffenhed.

Dit slidte og triste garn kan få nyt liv med de rette hårprodukter – og du kan finde dem på hair-blog.dk

More articles