Få professionel hjælp til opførelse af en overdækket terrasse

04 February 2022
Astrid Pedersen
image

editorial

Skal der opføres en lækker træterrasse i din have i anledning af den nært forestående sommer? Så kan du med fordel læse med i det følgende og få inspiration til udformning af sådan én.

Vælg en overdækket terrasse og få mere ud af terrassen

Hvis du ønsker dig en terrasse som du kan bruge hele året rundt er det en god idé at lade hele terrassen eller dele heraf forsyne med en overdækning.

Når din terrasse er helt eller delvist overdækket får du langt bedre mulighed for at nyde udelivet i al slags vejr. Du og familien kan hygge under overdækningen selv om de øsregner. Hvis du samtidig investerer i en terrassevarmer kan I også holde varmen selv om det er koldt og blæsende i vejret.

I kan indtage samtlige dagens måltider udendørs på trods af regn og rusk. Og hvis du virkelig ønsker at give den gas kan du installere et udekøkken som giver mulighed for at tilberede disse måltider i det fri.

image

Kan jeg selv bygge en overdækket terrasse?

Det kan ikke anbefales at du selv giver dig i kast med opførelse af en overdækket terrasse. Der er mange sikkerhedsmæssige hensyn som skal tages i den forbindelse. Din nye terrasse skal gerne kunne holde til de danske vejrlig hele året rundt så du og din familie også kan få glæde af den i næste sæson.

Endelig kan en træterrasse i visse sammenhænge tælle som en tilbygning til dit hus hvilket betyder at der skal indhentes særlige tilladelser til opførelse af en sådan. Og derfor er det altid bedst at overlade såvel design som konstruktion og opførelse af en overdækket terrasse til en faguddannet tømrer med speciale inden for emnet.

Hos Kun Terrasser ApS finder du tømrermester Andreas la Cour som har mange års erfaring inden for træterrasse – læs mere på kun-terrasser.dk.

More articles