Find den rette cykelhjelm til din baby online

05 april 2021
Astrid Pedersen

Skal hele familien bruge cyklen til transport og fornøjelse her i løbet af den kommende sommer? Så er det vigtigt at du sikrer at samtlige familiemedlemmer er forsynet med det rette udstyr og tilbehør. I den sammenhæng er cykelhjelmen særdeles vigtig. Du bør sørge for at børnene er forsynet med cykelhjelme som passer til deres hoveder. Og er familien i mellemtiden blevet udvidet skal den mindste også forsynes med en passende cykelhjelm.

Cykelhjelm til baby – det vigtigste tilbehør

Måske tænker du ikke over at din baby har brug for en cykelhjelm. Det lille barn ligger jo forsvarligt fastspændt i sin lift i ladcyklens kasse eller i din cykel anhænger og er ikke på samme måde som mor eller far udsat for at falde af cyklen.

Men her skal du tænke på at baby, i fald cyklen vælter eller bliver ramt af en bil, i værste fald kan blive slynget rundt med hoved trauma til følge. Der skal ikke særlig meget til førend sådan en lille størrelse kan pådrage sig svære kvæstelser eller en alvorlig hjernerystelse. Og derfor bør du lade den lille iføre en cykelhjelm i en passende størrelse hver gang I sammen begiver jer ud i det blå på den to eller trehjulede.

Hvor kan jeg købe cykelhjelm til baby?

Hos cykelhjelm.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af cykelhjelme til små og store børn samt til teenagere og voksne. Samtlige cykelhjelme du finder hos cykelhjelm.dk er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og lever 100% op til alle kvalitets og sikkerhedsmæssige krav og standarder.

Det betyder at du udelukkende finder sikre og solide cykelhjelme i cykelhjelm.dk’s sortiment. Og når du køber cykelhjelme til hele familien hos cykelhjelm.dk kan du være sikker på at finde cykelhjelme i designs, former og farver som matcher alles smag og præferencer – se dem alle på cykelhjelm.dk

Flere Nyheder