Find det bedste inkasso firma online

12 december 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når kunderne ikke gider at betale for de varer eller tjenester du har solgt dem kan det gå hårdt ud over din virksomheds økonomiske likviditet.

Mange bække små gør en stor å – og skal du ofte bøvle med dårlige betalere lægger det samtidig beslag på din tid og dit overskud. Det betyder at du, foruden dårlig økonomi, mister dyrebare timer som kunne være brugt på virksomhedens kerneområder.

Af samme grund er der mange kreditorer som vælger at opgive dette forehavende og blot afskrive de ubetalte fakturaer som tab, simpelt hen for at undgå tidsspilde og ærgrelser. Men dette er ikke den eneste vej at gå hvis du kæmper med dårlige betalere. Du kan nemlig også vælge at melde dem til inkasso.

Hvordan bruger jeg inkasso service?

Professionel inkasso service er for dig som har brug for hjælp til at inddrive skyldige beløb fra kunder som ikke er til at arbejde med.

image

Hvis du gang på gang har sendt påmindelser og eventuelt rykker skrivelser ud til kunden, og måske prøvet at få fat på vedkommende telefonisk uden resultat, kan du vælge at lade et inkassofirma varetage dette stykke arbejde. Et inkassofirma har særligt speciale inden for inddrivelse af gæld fra dårlige betalere, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at få dine penge ind på kontoen hvor de hører hjemme.

Faktisk vil blot en trussel om overdragelse af sagen til inkasso kunne ”vække” de fleste kunder – og så får de hurtigt tegnebogen op af lommen. Det er nemlig de færreste som ønsker deres gæld overtaget af et inkassofirma, da et sådant vitterligt ikke giver op førend det skyldige beløb er betalt.

Find dit inkassofirma online

Hvis du leder efter et kompetent autoriseret inkassofirma kan du finde hvad du søger hos Debtia A/S – klik ind og læs mere på debtia.dk

Flere Nyheder