Find din erfarne gulvlsiber hos Gulvkanonen.dk

26 October 2017
Astrid Pedersen

editorial

De fleste boligejere drømmer om smukke, ensartede gulve, som danner en solid basis for møblementet, og stråler om kap med vægge og lofter samt det øvrige decor. Dette kan dog godt være op ad bakke, da gulvene er den del af boligen, som udsættes for det største daglige slid. Ud over det, at vi går rundt på dem dagen lang, skal de også kunne bære møbler og tæpper uden at give sig, og de skal kunne tåle ridser fra stoleben, kæledyrenes kløer og børnenes leg. Og medmindre du har givet op og erstattet dine trægulve med gulve af beton, epoxy, klikparket, eller linoleum, kræver det sin mand – eller kvinde – at vedligeholde gulvet, så det altid fremstår smukt og velplejet.

Et negligeret gulv kan reddes af en gulvsliber

Hvis du ikke lige har haft tid de seneste mange år – måske har der været familieforøgelse i spil – til at pleje dit gulv og sørge for, at det holder sig modstandsdygtigt over for spildte væsker, ridser og skrammer, så står du højest sandsynligt med et trægulv, som er mærket af slid, børneleg, spildt saftevand eller rødvin, og selvfølgelig snavs, som er nedtrådt i træets porøse overflade. Alt dette kan være med til at gøre et trægulv utroligt grimt, og give én lyst til at rykke det op og erstatte træet med et materialer, som er mere slidstærkt, kræver mindre vedligeholdelse, og er nemmere at gøre rent. Men det er faktisk i mange tilfælde slet ikke nødvendigt – dit træværk kan efter al sandsynlighed sagtens reddes.Det kræver blot den rette ekspertise, når det handler om behandling og vedligeholdelse – og denne ekspertise finder du hos en professionel gulvsliber.

Hvor kan jeg kontakte en erfaren gulvsliber?

Hos Gulvkanonen.dk finder du udelukkende rutinerede og erfaren gulvslibere med mange års ekspertise inden for behandling af trægulve. Læs mere om gulvslibning på hjemmesiden, og ring for en uforpligtende snak, og eventuel vurdering af dit trægulvs behov.

 

More articles