Find en bilforhandler

29 September 2021
Steffen Hansen

At finde en bilforhandler er umiddelbart ikke særligt svært, men det at finde en god bilforhandler/værksted, som man opbygge en god relation med og benytte sig af i mange år, kan være rigtigt svært. I denne artikel giver vi dig et par tips, til hvordan du finder en god bilforhandler, som du er glad og tilfreds ved at være kunde hos, mange år ude i fremtiden.

Snak med folk fra dit netværk

En god metode til at finde en bilforhandler, er ved at bede om anbefalinger fra sit netværk. Alle bilejere har på et eller andet tidspunkt været forbi en bilforhandler, enten for at købe en bil, eller fordi man har skulle have lavet service eller reparationer på sin bil.

Hvis de har haft en god oplevelse, så vil de med sikkerhed også gerne dele det med dig, og anbefale det sted de har haft en god oplevelse med.

Læs anmeldelser på internettet

En anden måde man kan finde en god bilforhandler på, er ved at læse andres anmeldelser på internettet. Hvis en bilforhandler har mange tilfredse kunder og få utilfredse, så er det en god indikator på, at denne bilforhandler skiller sig ud fra mængden og kan være den bilforhandler som man går og leder efter.

Det kan dog være en god idé at følge sin mavefornemmelse, da der findes firmaer der får venner og bekendte til at skrive positive anmeldelser for dem.

Søg på internettet

Den hurtigste måde at finde en bilforhandler på, er ved at søge på internettet. Hvis man f.eks. bor i Aalborg, så kan bare søge på “bilforhandler aalborg” eller “bilforhandler i nordjylland” og så vil søgemaskinen give dig en liste over alle bilforhandlere i Aalborg og i Nordjylland, og derfra er det bare at vælge en af dem, forudsat at man har en god fornemmelse af dem og at de kan levere det de lover.

More articles