Flyttefirma i Viborg og omegn

09 januar 2020
Simone B
Flyttefirma i Viborg og omegn

Tiltrængt hjælp i den kaotiske flytteperiode

At rykke teltpælene op og flytte alle sine ting og sager fra en bolig til en anden er som oftest en kaotisk proces. Det kan være svært at overskue flytningen og alle de tvivl og bekymringer, der kan følge med. For kan sofaen mon være i traileren? Og hvad med det virkelig tunge klædeskab? Du kan spare dig selv for mange problemer ved at alliere dig med et professionelt flyttefirma. Herved kan du overlade den hårdeste del af flytningen til andre, så du kan koncentrere dig om at finde dig godt til rette i dit nye hjem.

Kims Transport & Flytteforretning står til rådighed i hele landet

Med hjælp fra Kims Transport og Flytteforretning sikres du en problemfri flytning uanset hvor stor eller lille en opgave, der er tale om. De flytter både for private samt erhvervskunder typisk omkring Herning, Holstebro, Struer og Viborg, men deres flytteservice tilbydes til kunder over hele Danmark. De vægter den gode service højt, og kommer dig også gerne til undsætning i sidste øjeblik i forbindelse med hasteflytninger. Udover særdeles konkurrencedygtige priser tilbyder firmaet ekstra ydelser som gratis udlån af flyttekasser samt nedpakning af dit hjem for en mindre merpris. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, skræddersyer Kims Transport og Flyttefirma et tilbud til dig, som dækker lige nøjagtig dine behov. Ud over selve flytningen tilbyder de blandt andet lageropbevaring, hvis din nye base ikke kan rumme alle møblerne. Deres lagerrum varierer fra tre til tyve kvadratmeter i areal, og her kan du sikkert efterlade dine ting. Sikkerheden er i top, og kun du kan få adgang til det aflåste opbevaringsrum. Du skal blot ringe og bede om adgang, og dette kan ske i alle døgnets timer samt i weekender.

Søger du en flyttemand i Viborg og omegn til særdeles overkommelige priser? Så kan du se meget mere til Kims Transport og Flyttefirmas mangeartede ydelser her.

Flere Nyheder