Gasflasker har mange muligheder

12 April 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Gas og gasflasker har mange funktioner. Ikke bare i et køkken hvis du har et gaskomfur, hvor de fleste når de først har afprøvet det er vilde med det. En af årsagerne er at det er nemmere at kontrollere varmen, modsat et traditionelt komfur, hvor det tager minutter for ikke at sige halve timer før varmen er øget eller mindsket.

Det samme gælder, at når du har slukket for gassen så er varmen væk. På et almindeligt komfur tager det relativ lang tid før varmen er væk. I midlertid er der mange andre steder, hvor gas og især gasflasker kan bruges.

gasflasker

Brug gasflasker udendørs

Der er mange steder hvor du kan bruge gasflasker, især udendørs. Du kan have et udendørs køkken, hvor du kan have et blus eller to. Det samme gælder en grill. Flere og flere oplever, at de med fordel kan bruge gas, når de griller, frem for at benytte sig af kul.

Grillen er hurtig tændt og varm og igen har du langt mere kontrol over varmen og du skal ikke bruge hele og halve timer før den er klar.

Der er også flere steder i haven du kan bruge en glasflaske. Du kan bruge den til at fjerne ukrudt blandt dine fliser. Det er en god, bæredygtig og sikker måde at brænde ukrudt af. Helt ned til rødderne.

Du kan også få en brænder, så du har mulighed for at sidde ude, når det er småkoldt. En brænder giver ikke alene varme, når det er småkoldt, det er også hyggeligt, da det lyser op.

Når du har en gasflaske der er tom, skal den udskiftes. Det kan du vælge at gøre i et byggemarked. Mange småkøbmand har også den samme service. Alternativ kan du i dag bestille en udskiftning på nettet. Dermed slipper du for selv at køre ud og bytte den.

More articles