Her kan du komme i misbrugsbehandling

30 June 2022
Silje Hansen

editorial

Et misbrug defineres ved, at man er afhængig af noget, som kan være ødelæggende for en. Det kan være, at det starte helt småt med et par glas øl, stoffer i små mængder eller ved at gamble i spil for små beløb. Det kan dog hurtigt tage fart, da mængden oftest øges med tiden for at få den fulde effekt. Her kan to glas øl hurtigt ende med, at du trænger til øl allerede, når du står op om morgenen, selvom du har tømmermænd. Stoffer har også den effekt, at det giver dig en særlig følelse i kroppen eller får dig til at slappe af, som du ikke gør, når det ikke virker mere.

Misbrugscenter 

Derfor er ludomani et problem

Hvis du gambler eller spiller, kan jagten på den store gevinst være det farligste. Du har måske gjort det før at ramme en god gevinst. Herefter får du troen på dig selv og satser større. Måske satser du så meget, at du er nødt til at vinde næste gang for at kunne betale dine regninger. Det kan være starten på forskellige lån og ludomani.

Hvis du er blevet afhængig eller lider af et misbrug, er der stadig mulighed for at få hjælp.

Få hjælp til at komme ud af dit misbrug

Hvis du har et brændende ønsker om at komme ud af dit misbrug, men ikke ved, hvad du skal gøre, kan et ophold på et misbrugscenter være en god investering. Her kan du få professionel hjælp til misbrugsbehandling. Du vil være i trygge og gode omgivelser, som vil hjælpe dig med ikke at falde tilbage i det mønster, som du har hjemmefra. 

Personalet vil også være klar og kompetent nok til at kunne hjælpe og støtte dig hele vejen.

Hvis du ønsker hjælp til misbrugsbehandling, kan du med fordel vælge behandlingscenter-stien.dk.

More articles