Hvor finder du det billigste kviklån?

20 May 2021
Lotte Hindsberg

Kviklån, microlån, telefonlån. Kært barn har mange navne. Fælles for dem er at det som ofte er små beløb der lånes og som skal betales indenfor en kort tid. F.eks. til den første eller den næste. 

Selvom det er små beløb der lånes, kan det godt betale sig at kigge efter det billigste kviklån, hvis du har behov for at låne. Der er ingen grund til at betale mere i renter og gebyrer end højst nødvendigt. For at finde det bedste og billigste kviklån, kan du med fordel gøre brug af en af de mange sammenligningssider, der findes på internettet.

De gratis sammenligningssider

Sammen med de mange forskellige former for online lån som kviklån er der opstået hjemmesider der hjælper en med at finde det rigtige lån. De tjener deres penge på reklamer og får også penge ved at henvise, men af banken og ikke af dig. Det er for dig gratis at gøre brug af deres tjeneste.

Ved at give dem ganske få oplysninger, kan de komme med mindst 3 lån du med fordel kan ansøge. Fordelen ved disse er, at det er lån der er nemme at sammenligne og som gør det muligt for dig at finde det bedste. 

Det er lånets ÅOP, rentesats og tilbagebetalingsbetingelser du skal sammenligne. Er det ikke muligt at tilbagebetale lånet før tid, bør du som udgangspunkt finde et andet lån, også selvom det kan være fristende at sige ja tak. Det er også en god ide at være opmærksom på om der er et ekstra gebyr du skal betale hver gang du skal betale et afdrag eller når lånet skal oprettes. Det kan hurtigt løbe op og gøre det til et dyrt lån i procenter, selvom du betaler det hurtigt tilbage.

For at kunne låne skal du som udgangspunkt være over 18 år.

More articles