Hvornår trænger dit gulv til en gulvafslibning?

08 February 2022
Steffen Hansen

editorial

Det er ikke altid let at vurdere hvor vidt man har behov for en gulvafslibning, det kommer nemlig helt an på hvor slemt det står til. Der kan også være forskel på hvor ofte man bør gøre det, alt efter man har husdyr eller andet, der kan ridse gulvet. Hvis du er i tvivl om hvornår dit gulv trænger til en gulvslibning, så er du kommet til det rigtige sted, vi har nemlig dækket over hvornår du bør overveje at få lavet en gulvslibning. Læs med her og find ud af mere.

gulvafslibning på Sjælland

Tid til gulvslibning

Når ens lak er slidt igennem på sit trægulv eller der er kommet mange synlige ridser, så kan det være at det er tid til en gulvslibning. Hvis man har hunde skal der måske slibes lidt oftere, da de kan sætte spor med deres store kløer. Hvis man har små børn kan det også påvirke tilstanden på gulvet. Det er ikke altid de er så omhyggelige når det kommer til at passe på, de taber ting og leger med legetøj på gulvet, som også kan give ridser. Det kan dog klares med en billig gulvafslibning fra Gulvkanonen.

Efterbehandling

Når man har slebet gulvet skal det også behandles før at det klar til brug. Ved at behandle gulvet kommer det til at se pænere ud, og vil også blive mere resistent over for ridser, spildt væske og meget andet. Du kan behandle dit gulv på mange måder, det kan være med lak, olie eller sæbe. Alt efter hvilket udseende du ønsker på dit gulv. De kommer også med forskellige fordele og ulemper.

Kontakt en professionel

Hvis du ikke selv har færdighederne til at gøre dette, så kan du kontakte et firma som kan klare det for dig. Du kan bruge internettet til at søge for eksempel: “Gulvafslibning i Brøndby”.

More articles