Individuel terapi hos psykolog på Østerbro

05 juli 2021
Astrid Pedersen

Når du føler, at du sidder fast i et mønster af negative tanker, stress, angst eller måske ligefrem depression, kan det altid anbefales at søge hjælp hos en psykolog. En psykolog vil gennem samtale terapi kunne hjælp dig med at sætte ord på dine tanker og følelser og således blive bevidst om årsagen hertil.

Rigtig mange mennesker har igennem årene fået megen gavn af psykolog hjælp, og har der igennem fundet ressourcerne til at komme videre i deres tilværelse. Og der er god sandsynlighed for at du også vil kunne opnå en højere livskvalitet med hjælp fra en dygtig psykolog.

Hvem er Renate Sommerstad?

Renate Sommerstad er autoriseret psykolog og tilbyder såvel parterapi som individuel terapi på østerbro. Leder du således efter en dygtig og erfaren psykolog i nærheden af din bopæl på Østerbro eller i nærmeste omegn er Renate Sommerstad et oplagt bud.

Psykolog Renate Sommerstad holder til tæt ved trianglen og søerne. Det er nemt at komme til klinikken på gåben eller cykel såvel som med de offentlige transportmidler eller i bil. Du vil hos Renate Sommerstad opleve en imødekommende og oprigtig psykolog som behandler dig med såvel professionalisme som med empati.

Renate Sommerstad har mange års erfaring inden for psykologisk terapi og den terapeutiske samtale. Du er således i gode og trygge hænder når du lader autoriseret psykolog Renate Sommerstad forestå din individuelle terapi.

Hvordan kan Renate Sommerstad hjælpe mig?

Når du booker en psykolog konsultation hos Renate Sommerstad kan du være sikker på at du får en grundig udredning. Denne skal danne basis for dit videre samtale forløb. Renate Sommerstad er meget obs på dine individuelle og personlige problematikker og tilrettelægger psykolog forløbet med udgangspunkt heri.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Renate Sommerstad, og booke tid til din første konsultation, via Renate Sommerstads hjemmeside renatesommerstad.dk.

Flere Nyheder