Ingen grund til at harcelere mod et slagteri

04 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er af mange grunde imponerende, at man stadig væk kan finde så mange slagterier rundt omkring i landet.

For der er mange professioner og særbutikker, som der har måttet dreje nøglen om gennem tiden, fordi deres gebeter er blevet opslugt af sådan noget som supermarkedskæder, der kan samle det hele samme sted og tit til billigere priser.

Dog fandt man også ud af med tiden, at man faktisk gerne vil gøre sig den umage at finde mange særlige retter og (mad)produkter, som man ikke får i supermarkedet.

Så man går til en specialist som en ostemand, fiskemanden og – netop – slagteriet.

For de bruger tiden på at lave deres speciale helt genialt, og så udviser man også, at man vil gå det ekstra for at få det bedste, og det kan imponere ens gæster.

Af den grund har man stadig sådan noget som et slagteri i mange byer, men det kan også imponere af den grund, som vores madvaner har ændret sig.

slagteri

Der vil nok altid være et slagteri nær dig

Det bliver jo mere og mere populært at spise grønt og helst helt uden, der har været dyr i nærheden eller i ens mad.

Derfor burde det jo eksplodere med grønthandlere landet over.

Men mange sværger stadig til deres lokale slagter, hvor de støtter lokalt, eller de besøger en lokal slagter, når de er ude.

Og bryder man sig ikke om, at der findes klassiske slagterier, så kan man jo bare lade være med at besøge dem.

Det er ligesom at brokke sig over et program i fjernsynet: Hvis du ikke kan lide, hvad du ser, så kan du bare skifte kanal eller slukke for apparatet.

Det er bedre at holde ens interesser nær en, og det, som man så ikke kan lide, det kan man holde sig fra.

More articles