Køb domænenavn uden webhotel

19 september 2021
Emilie Jacobsen

Når du skal starte en hjemmeside, skal du starte med at finde ud af, hvilket domænenavn du gerne vil have. Domænenavnet er det, som din hjemmeside hedder. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at få valgt det rette. Det giver derfor god mening, at du går og tænker over det i lang tid – og at du sørger for at sikre dig det, når du har fundet frem til det helt rette domæne. 

Selv hvis du ikke er klar til at vælge webhotel og oprette din hjemmeside endnu, bør du sikre dig dit domæne. Det ville jo være ærgerligt, hvis der var en anden, der tog det for næsen af dig. I stedet er det bedre, at du ejer det, og at du så senere kan oprette hjemmesiden til det. Så køb domænenavn uden webhotel så snart, du har fundet på det. 

Hvor kan jeg købe domænenavn uden webhotel?

Måske er du i tvivl om, hvor du kan købe dit domænenavn uden at have et webhotel. Det er jo som regel noget, du gør samtidig, fordi du gerne vil i gang med din hjemmeside. Har du brug for hjælp, kan du gå ind på webhotel-guiden.dk. Der kan du læse om, hvor du har mulighed for at købe et domæne uden også at betale for et webhotel. Det er der faktisk flere steder, hvor du kan. 

Måske er du bange for, at det bliver meget dyrt for dig at have et domæne, der bare ligger, uden at du bruger det. Det behøver det dog ikke at være. Det koster dig kun 50 kroner om året at eje et domæne. Derfor er der ingen grund til, at du ikke sørger for at sikre dig det. Dermed har du det altid i baghånden, når du får tid, råd, overskud, flere ideer eller hvad det nu end er, der afholder dig fra at oprette din hjemmeside nu. 

Flere Nyheder