Kvalificerede medarbejdere med professionel rekruttering

18 februar 2018
Astrid Pedersen
Kvalificerede medarbejdere med professionel rekruttering

Rekruttering af nye medarbejdere kan være en særdeles trælsom opgave – især når man har et fuldtidsarbejde at passe, og rekrutteringsopgaven skal klemmes ind som en slags underprojekt i forbindelse med en udvidelse eller omstrukturering. Rigtig mange ting kan risikere at gå galt i en sådan proces – i værste fald kan du ende med den helt forkerte kandidat, fordi du ikke har kunnet dedikere dig til opgaven (eller ikke var klædt tilstrækkeligt godt på dertil), og så vil det ende med at have kostet dig både tid og ressourcer ikke at have allieret dig med et professionel rekrutteringsbureau fra begyndelsen.

Hvorfor skal jeg vælge en rekrutteringsbureau, når jeg skal ansætte nyt personale?

Som det fremgår ovenfor, er der en alt for stor risikomargin forbundet med selv at forestå rekrutterings- og ansættelsesprocessen. Alt for mange arbejdsgivere knækker halsen på denne øvelse, simpelt hen fordi de ikke er kvalificerede til at vurdere, hvilke profiler, der passer ind i virksomheden, og hvilke kompetencer, stillingen kræver. Dette er ulykkeligt såvel for kandidat som for virksomhed, da en sådan proces kan risikere at ende i enten opsigelse eller afskedigelse. Og for virksomhedens vedkommende betyder det, at hele rekrutteringsprocessen skal startes forfra på ny. Med et professionelt rekrutteringsbureau kan du minimere risikoen for lignende scenarier.

Rekrutteringsbureauets kerneydelse er den service, de leverer, når de går ind i opgaven med at skaffe dig den mest optimale kandidat, som kan matche såvel stillingen som virksomheden på såvel personlighed som erfaring og faglig kompetence. Rekrutteringskonsulenten har, foruden sin ekspertise, erfaring og intuition, en lang række redskaber og værktøjer til sin rådighed, som kan anvendes i jagten på den perfekte kandidat. Og han eller hun har tiden og ressourcerne til at være grundig omkring opgaven, så du til sidst ender med et udvalg af kandidater, som er optimale til den stillinger, der skal besættes.

Du kan få mere information på https://www.dedikation.dk/

Flere Nyheder