Lad et vikarbureau hyre dine nye medarbejdere

18 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal virksomhedens medarbejder stab udvides på midlertidig basis – for eksempel i forbindelse med et større projekt, som skal gennemføres inden for overskuelig fremtid? Så bør du overveje at finde de nye hænder hos et vikarbureau.

Hvad er ideen med at benytte et vikarbureau?

Måske har du svært ved at se den helt store fordel ved at lade et vikarbureau forestå udvælgelse og rekruttering af dine nye midlertidige medarbejdere. Men faktisk er der op til flere af slagsen.

Den helt store fordel forbundet med at anvende et vikarbureau er at du selv slipper for at skulle bruge tid og energi på den krævende procedure. Du skal ikke i gang med at udfærdige et stillingsopslag og mangfoldiggøre dette i diverse medier. Du skal ikke selv gennemgå de mange indkomne ansøgninger til stillingen og sortere de bedste fra.

vikarbureau

Samtidig kan du glæde dig over at slippe for selv at skulle udsende afslag, indkalde egnede kandidater til jobsamtale, og afholde samtalerne – en rigtig tidsrøver. Og du undgår at komme til at fejlcaste din nye medarbejder til ærgrelse for jer begge.

Lad vikarbureauet forestå ansættelsesprocessen

Med hjælp fra et vikarbureau kan du være helt sikker på det optimale match lige fra starten. Du er samtidig garanteret en medarbejder som er indstillet på at arbejde i et midlertidigt ansættelses forhold. Et professionelt vikarbureau vil altid have en omfangsrig database – en såkaldt emnebank – indeholdende oplysninger på dygtige og erfarne vikarer som står klar til at hjælpe dig med dine opgaver.

Har du således blot en nogenlunde idé om hvilke kompetencer du søger kan dit vikarbureau hurtigt finde egnede kandidater frem i search and select databasen. Du vil få præsenteret dine nye medarbejdere som er klar til at starte med det samme – og alt hvad der handler om ansættelse tager vikarbureauet sig af.

Du kan finde dine nye vikarer hos DK Vikarservice ApS på https://dkvikarservice.dk/.

More articles