Måder at få dit gulv til at se pænere ud

12 February 2022
Steffen Hansen

editorial

Hvis dit gulv er gået hen og blevet slidt, ridset eller bare blevet gammelt og har mistet farven, så frygt ikke der findes løsninger på dette, uanset hvor slemt det ser ud. Der er nemlig flere måder man kan give sit gulv en glans igen. Du kan læse med i artiklen her hvis du ønsker at vide mere omkring hvordan dit gulv kan blive pænere, eller flot igen.

gulvafslibning på Sjælland

Afhøvling af gulv

Man kan få afhøvlet sit gulv, hvis det står meget slemt til. En afhøvling af gulvet skal kun til hvis dit gulv er meget beskadiget og har gammel spartelmasse eller gammel lakering oven på som med tiden er er falmet. 

Afslibning af gulv

 Man kan også få afslebet sit gulv hvis der er kommet ridser og pletter på gulvet, når man får afslebet gulvet bliver der fjernet 1 millimeter af overfladen af gulvet. En afslibning af gulvet sørger også for at dit gulv bliver glat og at det bliver jævnt igen, hvis dette er tilfældet. 

Behandling af gulvet

Hvis man ikke har noget af det overstående, så kan det være at man bare har brug for at få behandlet sit gulv igen. Man kan få forskellige behandlinger som giver et forskelligt resultat. De forskellige behandlinger har også forskellige fordele. I nogen tilfælde kan man blande behandlingerne for at få flere fordele. Man kan for eksempel få behandlet sit gulv med olie, lak eller lud, alt efter hvad man ønsker.

Få en til at hjælpe dig

Det kræver bestemt maskineri og værktøj til at udfører disse ting, derfor er det en god ide at kontakte professionelle til at gøre det for dig, så du sikrer dig et godt resultat. Man kan for eksempel kontakte gulvkanonen til at hjælpe med disse ting, da de har meget erfaring inden for området, følg linket vi har sat i teksten her.

More articles