Nem og hurtig mad til hele familien med måltidskasser

04 April 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er tiden til madlavning knap i det daglige? Så bør du overveje at droppe take away og fast food, og i stedet tegne et abonnement på en måltidskasse.

Hvilken slags måltidskasser findes der?

Markedet for lækre måltidskasser er boomet inden for de seneste år. Der findes flere forskellige typer måltidskasser som retter sig mod varierende ønsker og præferencer. Du kan for eksempel vælge en måltidskasse som er særligt tilrettelagt efter den diæt du følger, så som Atkins kuren, Low Fodmap, 2 – 5 kuren eller lignende.

Er du allergiker kan du gå efter en måltidskasse som ikke indeholder nødder, mælk, gluten eller andre allergener. Du kan vælge en vegetarisk eller vegansk måltidskasse hvis du ikke siser kød eller æg og mælkeprodukter. Og endelig er der måltidskasser som er særligt tilegnet sportsfolk med en høj forbrænding og et stort behov for kulhydrater og fedt i særligt afmålte mængder.

image

Lækre og billige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Du kan også vælge en af de helt almindelige all round måltidskasser som egner sig fortrinligt i forbindelse med tilberedning af lækre og velsmagende aftensmåltider til hele familien. Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er du garanteret sund og nærende aftensmad tre til fire gange om ugen.

Samtidig sparer du både tid og penge ved at vælge en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse. Uanset om du vælge Kokkens Familiekasse, eller det vegetariske alternativ Kokkens Grønne Kasse, får du nemlig en kasse indeholdende råvarer og øvrige ingredienser i nøje afstemte forhold matchende antallet af kuverter.

Du undgår at skulle smide mad ud, hvilket både koster på klima og på pengepungen. Og du kan samtidig nyde smagen af hjemmelavet mad uden at skulle bruge flere timer på at kokkerere.

Det er nemt at bestille de lækre og velkomponerede måltidskasser Kokkens Hverdagsmad. Klik ind og få meget mere information om dine muligheder på kokkenshverdagsmad.dk

More articles