Overdrag en afbudsrejse til nogle andre

06 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Så blev det atter tid til at tage på ferie, og som sædvanlig kigger du efter en afbudsrejse, for det er lige dig at tage på den slags ture, så der er en del penge at spare og mulighed for at komme omkring i verden til lande, som du måske ikke lige havde forestillet dig, at du skulle komme til at besøge.

Denne gang er det endda blevet til en afbudsrejse, som du har fundet i god tid, så der har været tid til at planlægge, hvad der skulle opleves, hvad der skal pakkes, hvor du skal bo og alle de andre forhold med at have tjek på rejsedokumenter, lovgivningen i det andet land og mere til.

Desværre sker der så det med få dages varsel, som du ellers ikke havde håbet, at der skulle ske: Du kan ikke komme på den ferie.

Men det virker fjollet af afmelde en afbudsrejse, og den er trods alt så god og billig, at den ikke skal gå til spilde.

Lad andre få fornøjelsen ved den her afbudsrejse

Selvfølgelig er det muligt, at du ganske enkelt bare afmelder den, og så kan det være, at selskabet bag udlover den som en afbudsrejse igen – for der så kan være endnu flere penge at spare.

Men samtidig kender du også nogle i dit netværk, som der kunne trænge til en ferie og som normalt ikke har råd til at komme hen, hvor denne afbudsrejse går til.

Og det lader endda til, at de også har fri i den periode, som denne afbudsrejse foregår under.

Derfor kan det faktisk være muligt, at du overdrager den afbudsrejse til dem, så den bare skal bookes om til andre navne.

Hvis det kan lade sig gøre, så vil de folk nok være dig evigt taknemmelig, da man til sådan en lav pris på en afbudsrejse næsten ser den som en gave!

More articles