Overrask med en gave foran døren

27 June 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Hvordan kan man lige gøre en lidt kedelig mandag noget sjovere for en, som du holder af?

Det gør du ved at placere en gave foran vedkommendes nye dør fra Klarwindows.co.uk, for når vedkommende nu har været igennem den kedelige morgenrutine, så bliver den her gave et skønt afbræk, som der ikke bare kan redde hele dagen, men også hele ugen.

Man skal nok helst pakke gaven ind, hvis den skal stå der natten over, og så må man håbe, at der ikke er nogle, som der løber med den, eller at et dyr tager den.

Generelt er det jo mest hyggeligt at pakke den ind, hvor en ægte gave skal jo være pakket ind, for det er jo næsten halvdelen af det sjove ved at få en gave: At man skal pakke den op.

Dog kan man også dukke op tidligt om morgenen og lægge gaven ved døren.

dør

Det bliver skønt at finde sådan en gave ved døren!

Og det behøver jo ikke være en stor og dyr gave, for det kan bare være en lille ting, hvor man viser, at man har tænkt på vedkommende – det kan jo være en, som man er ved at gøre kur til.

Man kan vedlægge et kort eller på anden måde sige, at man har lagt en gave der, men man kan også lidt gøre det i koder eller med hints, så modtageren skal regne det ud – det er jo også sjovt!

Det kan være en gave, som man ved, at modtageren mangler, men som personen tit glemmer at få købt.

Dog skal man nok ikke lægge gaven for tæt op ad døren, for når man er træt om morgenen, så træder man nok ud af den dør uden at kigge efter, hvor man stiller fødderne, så den må gerne stå en meter eller to fra døren.

More articles