Skræm tyvene væk

30 May 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Der er flere fordele ved at have en oplyst bolig og have. Det gør det blandt andet nemmere at komme hjem om aftenen i mørket at finde døren og nøglehullet. En anden fordel er at tyve ikke syntes at din bolig er interessant at aflægge et uvelkommen besøg. 

Skal du have udskiftet dine døre, kan du med fordel få døre, hvor der er lys på siderne. Du kan med fordel se flere eksempler på klarwindows.co.uk. Er du i tvivl om hvilke døre du skal vælge, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer, der skal udskifte dine døre.

dør

Få samtidig en anden størrelse dør

Skal du have udskiftet dine døre, fordi du vil have døre med mere lys, kan du med fordel også overveje om dine døre skal have en anden størrelse eller om du skal have fastkarm vinduer ved siden af eller over. 

Især hvis du også skal have udskiftet dine terrassedøre, er det en god ide at overveje om de skal have en anden størrelse. Har du en enkelt terrassedør, kan du med fordel få skåret ud, så du i stedet kan få dobbeltdøre. Det gør det nemmere for dig at komme ud på terrassen og du får blandt andet mere lys ind i din stue. Noget der ikke skal undervurderes om vinteren. Du kan også sidde inde i din stue om vinteren og nyde din have. Det kan du nemmere gøre ,hvis der er glas i dine terrassedøre. Du kan også overveje om du skal have en ekstra dør. Det kan f.eks. ske ved at udskifte et vindue med en ny dør.

Du kan med fordel sætte lys i din have, så det er nemmere at se haven om eftermiddagen og aftenen, når det er mørkt. Sæt dem gerne ved dine smukke buske og træer.

More articles