Smukt og feminint lingeri – find det online

08 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

En gang imellem trænger garderoben til en opgradering – og det gælder også for din lingeri garderobe.

Måske tænker du ikke så meget over hvad der ligger i din undertøjs skuffe. Men faktisk er det en god idé at investere lidt ekstra i de mest intime beklædningsdele. Lækkert lingeri er meget andet og mere end blonder og pyntebånd, og tjener andre formål end blot det æstetiske.

Hvis du vælger lingeri i top kvalitet kan du være sikker på at du får undertøj som både er smukt og komfortabelt. Og da dit lingeri skal være tæt på de mest sarte områder af din krop hele dagen lang er det da værd at tage med.

Find BH og trusser i den rette størrelse og facon

Som minimum bør du have et antal BH og trusse sæt som du kan iføre dig til hverdag eller ved særlige lejligheder. Her er det vigtigt at du vælger lingeri udført i lækre materialer og som samtidig er designet til at passe perfekt. På den måde får du komfort for alle pengene og kan samtidig føle dig særligt fræk, feminin og forførende.

image

Det er meget vigtigt at du vælger en BH som matcher din krops type og udformning. Hører du til gruppen af kurvede kvinder som kan prale af en flot fyldig barm bør du vælge en BH som kan yde den optimale støtte uden at det går ud over din nakke og dine skuldre.

En såkaldt full cup BH er forsynet med brede, bløde stropper som ofte er fremstillet i et semi elastisk materialer. Med en full cup BH får du således den bedste aflastning samtidig med at din barm løftes og formes på flotteste vis.

Hvor kan jeg finde lingeri i store størrelser?

Hos Love Lingeri finder du et bredt udvalg af lækkert plus size lingeri. Se hele udvalget på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder