Tænk på miljøet når du køber tøj

11 April 2022
Marie Pedersen

editorial

At tænke på miljøet er god stil. Det bedste er, at du ikke behøver at gå på kompromis med din stil for at være mere opmærksom på miljøet. Det kræver blot at du tænker ud af boksen, og er en smule kreativ. Her får du et par tips til, hvordan du kan være både stilet og miljøbevidst på samme tid.

Vær kreativ med dine outfits

Hvis du interesserer dig for tøj og mode, har du garanteret mange outfits at vælge imellem. Er du én af dem, der jævnligt køber nyt, så prøv at se om du kan bruge tøjet i din nuværende garderobe mere kreativt. Du kan evt. tilføje forskellige accessories til din garderobe, som kan hjælpe med at skabe forskellige udtryk med de samme stykker tøj. Du kan bl.a. se et stort udvalg af accessories på High5shop.se.

Gå i genbrugsbutikker

Genbrug kan være det rene guld, hvis du tager dig tid til at kigge de rigtige steder. Ofte kan du finde ting i genbrugsbutikker, som du ikke nødvendigvis ville finde i butikkerne. Fordelen ved genbrug er, at selvom man tager en beslutning om, at man ikke kan bruge tøjet længere, så kan det alligevel få et nyt liv hos en anden, som derfor ikke behøver at gå ud og købe noget helt nyt.

caps

Køb mindre men bedre

Et godt forslag til dig, der både vil klæde dig flot og tænke på miljøet, er at købe mindre men bedre ting. Tænk på kvalitet frem for kvantitet, og gør dig nogle tanker om, hvordan du kan bruge netop det stykke tøj, du står og overvejer at købe. Kan det kun styles sammen med én anden ting, bør du overveje, om du i stedet skal bruge dine penge på noget andet. Hvis du vænner dig til at tænke sådan, er der også penge at spare.

More articles