Tilpas aftalen hos din tandlæge

11 januar 2023
Anders Hansen

Det er nu nemmere end nogensinde før at optimere din tidsramme for tandlægeaftaler. Med moderne teknologi kan du nu nemt tilpasse, hvornår og hvor mange gange du besøger din tandlæge til den samme behandling.

Du kan f.eks. rette en aftale med din tandlæge op til tre gange inden for en given periode. Du kan også bestille en tid hos din tandlæge med kort varsel – normalt 24 timer eller mindre – og også aflyse den med kort varsel – igen normalt inden for 24 timer. Når du bestiller en tid på forhånd, anbefaler de fleste tandlæger, at du bestiller en tid mindst en uge i forvejen.

Når det drejer sig om behandlinger, der kræver flere besøg, som f.eks. kroner eller rodbehandlinger, afhænger antallet af besøg af, hvor mange gange du skal komme på besøg, af behandlingen. Din tandlæge vil give dig besked om, hvor mange gange du skal besøge ham for at få den samme behandling.

tandlæge

Planlæg dit besøg hos tandlægen

Ved at kunne tilpasse tidsrammen for dine tandlægebesøg kan du nu nemmere få regelmæssige besøg ind i din tidsplan og sikre, at du får den bedst mulige behandling. Så udnyt den moderne teknologi, og sørg for at optimere din tandlægetid!

 

Hvordan booker jeg nemmest en aftale med min tandlæge?

Det er nemt at bestille en tid hos din tandlæge – de fleste tandlæger tilbyder onlinebooking, så du skal blot søge efter dem på internettet eller ringe til deres kontor. Hvis du har spørgsmål om at bestille eller aflyse en tid, kan din tandlæge sikkert give dig råd og vejledning. Alternativt kan du tale med din lokale tandlægeklinik, som kan hjælpe dig med at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Det kan være ved tandpleje i Vallensbæk, at du både har spørgsmål og brug for at booke en tid behandling, hvorfor det er rart at kunne komme i kontakt dertil

Flere Nyheder