Tilsæt ikke rengøringsmidler til hinanden

21 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske var det noget, du gjorde, da du var lille, hvor du ville leje bartender, hvor du tog ting fra køleskabet og blandede dem sammen.
Gik det heldigt, kunne man drikke det, men i langt de fleste tilfælde var det ikke noget, der var værd at indtage, for man havde ikke forstand på, hvad man gjorde.

Når man ser og oplever, hvad bartendere laver nu om dage, så kan man godt smage, de har forstand på det, og man følger deres anvisninger, og man prøver sjældent selv at opfinde ens egne drinks.

Denne lektion skal man huske, når man får en idé om, at det måske kunne skabe noget godt, når man blandet rengøringsmidler sammen – det gør det ikke.

Rengøringsmidler er lavede, som de skal være

For det første er der eksperter indover til at lave rengøringsmidler, og de ved præcist, hvad de laver, og de prøver sig løbende frem med at lave nye rengøringsmidler, der er effektive og overholder de regler og regelændringer, som der kommer til.

rengøringsmidler

Det skulle være helt usandsynligt heldigt, at du ved et tilfælde endte med at lave noget derhjemme ved at eksperimentere med rengøringsmidler, som der er bedre end det, der allerede er udviklet.

I langt de fleste tilfælde går det nok bare galt, fordi rengøringsmidlerne kan være ætsende, brandfarlige og skadelige at indånde.

Derfor bør du nok kunne regne ud, at dette ikke er noget, som man leger med, for det er ligesom alkymisterne, der søgte efter guld, hvor de tit og ofte bare endte med at slå sig selv ihjel i gamle dage.

Så lad være med at sætte dig selv, dit hjem og dem, du holder af, for fare ved at lege med rengøringsmidler på den måde.

Hvis du ikke er tilfreds med de rengøringsmidler, du har, så bør du købe nogle andre.

More articles