Tør du være foregangsmaler i Birkerød?

23 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er både risikabelt, spændende og interessant at være en foregangsperson på et område!

Her skal vi se på det med at være maler i Birkerød, hvor man har en godt etableret virksomhed med et godt kundegrundlag, hvor det går stabilt, og man har lagt en nogle ekspansionsplaner, men man satser heller ikke det store, men kører det sikre spil.

Det er denne maler og de andre ansatte egentlig også glade for, for de kan både lide det sædvanlige, og ved at gå forsigtigt frem og have en slagplan, så er det mindre risiko for, at man satser hele butikken, som kan medføre, at man bliver fyret.

Det er således en sikker butik at være ansat i, men nogle medarbejdere savner måske også noget mere satsning, hvor man kan komme hurtigere frem med ens brand.

Problemet er bare, at sådan noget med at satse kan være enten indbringende, give hyldest eller være én stor nedgangstur, som de andre i branchen griner ad, at man forsøgte sig med.

Det er sjældent begge dele.

Det kræver sin maler i Birkerød at være på forkant med udviklingen

Dog kan det godt tænkes, at de andre i branchen kipper med hatten af en, fordi man turde satse, men det er trods alt heller ikke dem, der har mistet alt nu.

Pointen kunne være, at man som maler i denne by har noteret sig en udvikling med metoder til at male, som er ved at vinde frem i udlandet, eller man er helt derhenne, hvor der er nogle, der foreslår, at man investerer i deres nye produkt.

Det sidste kan jo gøre, at man er medudvikler på området, som kan give en mange penge i kassen i længden – eller tømme den på kort sigt.

Hvis man nu søsætter en udvikling fra udlandet, så kan man gøre det for tidligt, så kunderne ikke tror på det, og så mister man også indtjening, selvom det var uundgåeligt, at den udvikling senere ville komme til landet.

Flere Nyheder