Vælg den rette server hosting til din virksomhed

15 juni 2021
Astrid Pedersen

Driver du virksomhed via nettet, for eksempel i form af en webshop eller en abonnementsbaseret tjeneste? Så har du brug for god hosting.

Du bør altid tage et kig på dine behov for hosting således at du vælger en løsning som dækker dine behov. Samtidig er der ingen grund til at betale for services eller båndbredde man ikke bruger. I langt de fleste tilfælde vil du som indehaver af en online shop kunne klare dig fint med det der kaldes VPS hosting.

VPS hosting – hvad er nu det?

VPS er en forkortelse for Virtual Privat Server. En VPS er placeret på en server sammen med andre VPS’er, men uden at have noget med disse at gøre.

Vælger du VPS hosting får du således din helt egen virtuelle server som er hermetisk adskilt fra de andre VPS’er. VPS hosting er en slags mellemting imellem det der kaldes shared hosting – også kendt som webhotel – og så en fysisk dedikeret server løsning.

Hvorfor skal jeg vælge VPS hosting?

VPS hosting er for dig som har brug for flere ressourcer og en bedre båndbredde end du kan få med et webhotel, men stadig ikke kræver den volumen og service som tilbydes med en dedikeret server. Med VPS hosting får du stadig megen plads, gode ressourcer og en rimelig båndbredde. Som lille eller mellemstor virksomhed uden den helt store belastning på din webshop vil det godt kunne betale sig at vælge en VPS løsning frem for en dedikeret server.

Med VPS hosting er du sikret et højere service niveau end på et webhotel, og du vil kunne regne med højere kapacitet, en højere grad af stabilitet og en hurtigere load hastighed med en VPS hosting løsning end hvis du hoster dit website på et webhotel.

Du kan bestille VPS hosting hos den danske service udbyder DanDomain via hjemmesiden DanDomain.dk.

Flere Nyheder