Vil du rejse uden børn?

10 marts 2020
Camilla Skøtt
Vil du rejse uden børn?

Rejser du selv uden børn, kan det være frygteligt forstyrrende med skrig, skrål og leg ved både poolen og i restauranten. De seneste år er det blevet populært med såkaldt voksenferie – måske er det også noget for dig?

Ifølge artiklen “Rejser for voksne – et marked i vækst” på Rejsebloggerne, bliver det mere og mere populært at vælge feriedestinationer med særlige hoteller kun for voksne. Hvor det tidligere kun var muligt at rejse med all inclusive på familiehotellerne, skyder voksenhoteller nu op i stride strømme:

“Inden for de seneste år er der kommet mange spændende tilbud på populære destinationer for folk, som ikke nødvendigvis nyder lyden af munter leg og børnelatter,” skriver de på bloggen.

Skønne destinationer for det voksne publikum

Slår du op på verdenskortet, findes der et væld af destinationer, du kan rejse til, men hvis det skal foregå uden børn, skal du være ekstra opmærksom, når du vælger.

Spies Sunprime og TUI er blandt de danske rejsebureauer, der tilbyder luksuriøse rejseoplevelser for det voksne publikum, og du finder deres hoteller over hele det sydlige Europa samt flere steder i både Afrika og Asien.

Kend dine krav, inden du bestiller

Inden du sætter dig foran skærmen for at bestille din næste voksenrejse, kan du med fordel spørge dig selv, hvilke faciliteter du ikke vil gå på kompromis med.

Er det vigtigt for dig, at der er lækre restauranter på hotellet, sætter du pris på gode træningsfaciliteter eller er det omgivelserne, der betyder mest for dig?

Overvej også om dit hotel skal være fuldstændig børnefri, eller om du kan nøjes med børnefri afdelinger, hvor du kan nyde poolen i fred og ro. Sidstnævnte kan være en mulighed, hvis du gerne vil rejse med hele din familie, men samtidig har brug for at trække dig tilbage og overlade børnebørnenes leg og latter til forældrene.

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere Nyheder