Den rigtige belysning er afgørende for dit hjem

06 May 2019
Kamilla Sonne

editorial

At vælge belysning til hjemmet er langt fra nogen nem opgave. Men den er utroligt vigtig for det samlede indtryk og udtryk i et givent rum. Derfor kan man roligt vælge at bruge lidt ekstra tid, energi og penge på at finde den helt rigtige lampe og belysning. Det er nemlig noget, som man kommer til at sætte pris på hver eneste dag fremover. I Danmark har vi mange mørke timer, hvor vi er afhængige af det kunstige lys i vores bolig. Derfor er det kun endnu vigtigere i de nordiske hjem, at man forstår at finde de helt rigtige belysning, der passer perfekt på flere parametre.

Valg af lamper

Det er langt fra nemt at vælge lamper. Der er så mange muligheder, og samtidig skal det endelige valg opfylde mange krav og ønsker. Eksempelvis er lampen et møbel i sig selv og skal derfor passe ind i indretningen. Samtidig er det vigtigt, at man får det rigtige lys, der hverken er for meget eller for lidt. Sidst men ikke mindst skal lampen placeres det helt rigtige sted – hvad enten det er i loftet, på væggen, på bordet eller på gulvet. At vælge lamper er ikke nogen nem opgave, men når man får den løst, vil man være utroligt taknemmelig for den tid og energi, man investerede i projektet.

Find inspiration

Flos lamper er utroligt populære i de danske hjem. Det skyldes, at de både er ikoniske i deres design og behagelige i deres lysafgivning. Derudover findes der et væld af flos lamper, så du kan finde frem til det rigtige valg, uanset hvem du er, og hvad du går efter. Fx er der de helt runde flos lamper, der egner sig perfekt til det moderne hjem – men der er også mere traditionelle versioner, der passer godt ind i en klassik indretning. Klik her og find mere inspiration.

More articles