Der er ikke noget bedre end et hurtiglån!

13 februar 2020
Anders Lundtang Hansen
Der er ikke noget bedre end et hurtiglån!

Man kan sagtens sætte sig ind i noget så gammeldags som bankernes metoder til at godkende folk til lån, hvorfor det er mere undtagelsen end reglen, at man ender med en hurtig udbetaling, hvorfor man ofte skal gennem en godkendelsesproces.

Man skal næsten være en ældre kunde med høj anciennitet, der har postet mange penge i banken, før man næsten uden dokumenter og underskrifter ender med at blive godkendt til et lån hos dem.

Og som sagt forstår man dem godt, for det er det samlede bankvæsens eksistens, der udgår grundlaget for, at vores samfund kan løbe rundt – uden banker, så ville vores samfund styrte i grus.

Det er Nationalbanken, der udskriver pengene til os og stiller garanti for os som almindelige bankkunder, men det er de forskellige banker, der investerer vores penge på det frie marked, der gør, at den danske økonomi blomstrer – eller ej.

Fremtiden byder måske på andre metoder, men den er ikke på vej endnu eller har vundet stor indpas i samfundet.

Så et hurtiglån er næsten ikke noget, man ser ske så tit, men dog er der sket et skred i, hvem og hvor man kan låne penge fra, og her tænker vi ikke fra familie og venner, for det har man jo længe kunnet.

Vi tænker på, at du kan låne penge på nettet, via SMS og meget mere, hvor man kan tale om et hurtiglån, hvor pengene lander i ens konto, man selv vælger, relativt hurtigt.

Men bemærk netop, at disse penge jo bliver udbetalt til ens bankkonto, så det er tydeligt, at vi stadig ikke kan undvære det bankvæsen i vores dagligdag, men derfor er det jo stadig heldigt, at pengene kan komme andre steder fra, hvor man kan få dem tilsendt relativt hurtigt.

Hvor agter du så at låne penge fra hurtigt, når du skal bruge dem?

Flere Nyheder