Derfor skal du bestille mad til barnedåben

08 juni 2021
Silje Hansen

Det er uden tvivl en stor oplevelse, når ens barn skal døbes. En dåb er både meget traditionsrig, og så giver det muligheden for, at familie og venner kan samles til en hyggelig dag efterfølgende. Det betyder selvfølgelig også, at der kan være brug for at bestille mad udefra, hvis du gerne kræse lidt ekstra for dine gæster. 

Hvorfor bestille mad til barnedåben?

Få ekstra tid til dine gæster 

Når du vælger at bestille mad til dit barns barnedåb, så skal du ikke stå og stresse i køkkenet op til barnedåben og på selve dagen. I stedet kan du læne dig mere tilbage, få mere tid til gæsterne og nyde den særlige dag, som det er for dig og din familie.

Få en god smagsoplevelse 

Ved at bestille mad til barnedåb, kan du selvfølgelig også forvente, at du og dine gæster får en god smagsoplevelse. Det er nemlig noget af det ekstra gode ved at lade professionelle om madlavningen. Deres erfaring med madlavning giver dem nemlig et væsentligt forspring ift. at stå i et køkken. 

Når du skal bestille mad gennem en restaurant eller lignende, så har du ofte mulighed for at vælge mellem forskellige menuer. Chancerne er derfor også gode ift., at du ender med en menu, som falder i lige din smag. 

Der kan være mindre oprydning bagefter 

En tredje ting som også taler for at bestille mad til barnedåb er, at der kan være mindre oprydning for dig – og det er oftest ekstra rart. Du skal derfor ikke stå med alle gryder og pander fremme, som efterfølgende skal rengøres. 

Find prisen for mad til barnedåb 

Før du takker ja til en menu, som skal serveres til dit barns barnedåb, så vil du sikkert gerne kende til prisen først. Du kan derfor også indhente et uforpligtende tilbud, hvor der er taget højde for antallet af gæster til barnedåben og den mad, du ønsker serveret og leveret

Flere Nyheder