Du kan vælge blandt mange låsesmede

10 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er de erhverv, som, når man har valgt sig et specifikt sted at benytte sig af, så er det også dem, som man bruger hver gang.

Det kan være fordi, man gerne vil støtte det lokale, men specielt nok også fordi, at man finder ud af, at det er dem, som der er de bedste af dem, som man har prøvet, så der er jo ingen grund til at se, om der skulle være andre, der er bedre – for hvis man er tilfreds, så er der jo ingen grund til at se sig efter nogle, der eventuelt kunne være bedre.

De ligger måske også for langt væk, så man skal transportere sig for langt for at komme ud til dem.

Desuden er det tit et større samarbejde, som man sætter op, så det vil være alt for besværligt, hvis man skulle hen at ændre det senere.

Man er også bare glad for den anciennitet og kendskab, man har oparbejdet til hinanden, så det er der jo heller ingen grund til at ændre noget ved.

låsesmed

Den ene låsesmed kan være god til det ene, mens den anden er bedre til det andet

Der er nogle erhverv, hvor det er en specifik vare eller service, som man får, mens der er andre, hvor de laver noget forskellige under samme fane eller forskellige faner.

Et eksempel kan være en låsesmed, hvor vi som eksempel kan sige, at du bruger Askerls.no til en bestemt opgave, mens du får en anden til at tage sig af en anden del.

Dette kunne være, at man har gode erfaringer med, at den ene låsesmed kan hjælp en, når man har låst sig ude, mens den anden er god til at komme til anbefalinger til nye låse.

Der er jo intet i vejen for at selektere, hvem man vil bruge i de forbindelser.

More articles