Giv en fiskespa i gave

06 februar 2017
Emilie Jacobsen

Har du nogen, som du gerne vil forkæle lidt ekstra? Det kan være din mor, din veninde, din kone eller måske din kollega. Der kan være mange grunde til, at man gerne vil gøre noget godt for andre. Men lige meget hvem det er, og hvad grunden er, kan det helt sikkert være en god ide for dig at overveje at give et gavekort til en fiskespa i Aalborg i gave.

I Aalborg ligger blandt andet klinikken Esthetique, der gennem en årrække har specialiseret sig i at lave fiskespa med de såkaldte doktorfisk. Det er fisk, der godt kan lide at spise død hud på menneskefødder. Det er derfor en god mulighed for at slippe af med hård hud og få nogle lækre og bløde fødder igen. 

Hos Esthetique har du gode muligheder for at give et gavekort til en omgang fiskespa med doktorfisk. Det er ren forkælelse, der efterlader ens fødder lækre og glatte. Modsat hvad man måske skulle tro, gør det ikke ondt at sidde med fødderne i vandet, mens fiskene får has på ens hårde hud. Det, der gør doktorfisk så smarte, er nemlig, at de ikke har nogen tænder. De kan derfor ikke bide dig. I stedet sutter de den døde hud af dine fødder. Du vil derfor i højere grad føle det, som om at det kilder, end at det gør egentligt ondt. 

En anden stor fordel ved doktorfiskene er også, at når de sutter din døde hud af, udsender de også et enzym, der går ind i din hud. Enzymet er med til at nedsætte celledelingen, hvilket gør, at du vil få en langt pænere hud på fødderne. 

Hvis du skal give en gave til en, der har mange problemer med hård hud på fødderne, er et gavekort til en fiskespa en oplagt mulighed. Det samme er tilfældet, hvis du skal give en gave til en, der har psoriasis på benene eller fødderne. En fiskespa kan nemlig være med til at gøre generne fra psoriasis meget mindre. Det samme gælder ved eksem på fødderne. 

Der er altså mange tilfælde, hvor doktorfisk kan hjælpe. Man behøver dog ikke at have problemer med sine fødder for at nyde en fiskespa. Generelt er det bare en forkælelse at gå fra Esthetiques klinik med lækre og bløde fødder. Der er mange, der ikke har tid til at gøre nær så meget ved deres fødder, som de egentlig kræver. Der kan en fiskespa være en stor forkælelse. 

Flere Nyheder