Gør erhvervsflytningen sjov

13 October 2018
Lykke Holzmann Søby
Gør erhvervsflytningen sjov

Flytning og sjov: Hvis du nogensinde har flyttet din virksomhed – enten fra den ene ende af byen til den anden eller på tværs af landet – er ideen om at disse to ord passer ind i samme sætning usandsynlig. Men med lidt forudgående planlægning og fantasi kan du gøre en af ​​livets store belastninger til en fornøjelig oplevelse.

At opdele og erobre

Det første skridt begynder faktisk allerede når du pakker. Giv hvert kontor  og rum sin egen farve og symbol – køkkenet er en rød stjerne, badeværelset er en blå cirkel, chefens værelse er en gul trekant og så videre. Marker hver boks og genstand med symbolet på dette rum. Du kan skrive direkte på kasser med fedfarvede markører. Brug strimler af tape til møbler og andre genstande.

Når du kommer til dit nye kontor, skal du tape en kopi af hvert symbol over de tilsvarende døre. Så kan flyttefolkene hurtigt pakke ud og flyttevognen køre videre og ud af dit liv.

En grundplan er en god måde at få alle kollegaerne involveret i flytningen. Lad dem bestemme, hvor de vil have deres skrivebord, eller hvor kommoden skal stå. Du kan afvikle skiftende ting senere, men at give alle ansatte lidt kontrol på flyttedag kan gøre stor forskel for dem. Tape gulvplanerne på døren uden for hvert rum, så flyttemændene ved hvor tingene skal være uden at skulle spørge (og spørg og spørge) hvor de skal placere møblerne i hvert værelse.

Feriestrategien

Et andet flyttetrick: Pak en taske, som om du skulle på en uges ferie. Fyld det med de allevigtigste papirer og IT udstyr som du skal bruge for at komme igennem den første uge. På den måde kan alle tilbringe de første par dage med at rode igennem kasser, bare for at finde de vigtigste ting, da du vil vide præcis hvor de er.

Få flere gode tips og råd til din erhvervsflytning på http://www.nordflyt.dk/ 

More articles