Hvor i huset kan man sætte wallstickers op?

05 March 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er muligt at benytte wallstickers i mange forskellige sammenhænge, for de kan både bruges privat, i virksomheder, offentlige institutioner og meget andet – ved de sidstnævnte er der måske endda mulighed for at trække momsen fra af købet!

Men i denne artikel vil vi koncentrere os om at give dig lidt inspiration til, hvilke lokaler i den private bolig du kan benytte wallstickers i, og hvad du eventuelt kan vælge af motiv.

Kort forklaret som det første er en wallsticker et klistermærke, der er designet til at skulle sættes på glatte overflader såsom vægge – deraf navnet – hvor de kan være et dekorativt indslag i alt fra det små til det store, med en enkelt motiv eller flere; separerede eller sammenhængende i mønster og meget andet.

De er lette at sætte op og tage ned igen, og så kræver det ikke de store kundskaber at kunne gøre rent praktisk. Og det går hurtigere, end hvis du skulle hen og sætte et helt tapet op eller male væggen.

Desuden er disse wallstickers designet til at skulle blive brugt på vægge og andre overflader, så de efterlader ikke skidt eller mærker fra, hvor de har siddet, og væggen er klar til at blive benyttet til et andet eller samme formål igen kort efter.

Man bruger wallstickers mest af alt indenfor eller på arealer, hvor der er tørvejr, og så længe overfladen er glat, så er det til at sætte wallstickers op.

Det betyder således også, at du kan benytte wallstickers i praktisk talt alle rum indenfor, hvor du synes, de kunne passe ind.

Private værelser, køkkenet, badeværelset, hjemmekontoret, udestuen, fælleslokalerne, ja, det er kun din egen begrænsning, der sætter grænserne her.

Der er mange motiver at vælge imellem, når du skal sætte wallstickers op, men du kan også vælge at designe dem selv.

Hvor gør man så det? 

Det gør man via SOHU-shop.dk her: https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html

More articles